cliff konyhak - konyhabútor

Vintage | König
Cliff konyhabútor

KÖNIG

Könnyed skandináv luxus, ellenállhatatlan!

A polgári svéd konyhák egyszerűségéből építkező, visszafogott eleganciájának köszönhetően ez a konyhabútor nemcsak a klasszikus enteriőrökbe illik, hanem szinte minden közegben megállja a helyét. A széles elemek lehetővé teszik, hogy a konyhabútor kiszolgálja a modern igényeket. A teljesen kihúzható fiókok, a különböző vasalatokkal szegmentálható belső kialakítás áttekinthetővé teszik a tároló funkciókat.  

A König konyhabútorcsalád összes díszítése a vékony marás és a finoman ívelő párta. A homogén felületek arányosan szerkesztett ritmikája határozza meg a konyhabútor stílusát.

Az egyedi konyhabútoroknál az a nagyszerű, hogy a tervezési és gyártási folyamat nem a kiválasztásnál, hanem az igények felmérésénél és az egyéni elképzelések megvalósításánál kezdődik.

Az alábbiakban több különböző megvalósult König konyhabútort mutatunk meg:

Az örök fehér

Különleges színvilág

Elegáns kialakítás

Klasszikus formavilág

König konyhafront

A König konyhafront az egyik legkedveltebb Cliff klasszikus. Legtöbbször a letisztult és könnyed hangulatot árasztó fehér színben kerül megvalósításra.

A fogantyúk, konyhapult, csap és a mosdómedence kombinációival egyedi remekművek jöhetnek létre.

A teljes körű szaktanácsadás és árajánlat ingyenes. Az ajánlatkérő modul kitöltését követően az Önhöz legközelebbi Cliff konyhastúdió munkatársa fogja felkeresni Önt 24 órán belül.

Nézze meg további

Vintage Konyhabútor típusainkat

Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA