A Cliff konyhákat 30 éve, 1993-ban alapította Stubenvoll András és felesége Sára faipari mérnökökként.

Az akkor még alig három fős kisipari vállalkozás az elmúlt három évtized alatt töretlenül fejlődött, alapértékei azonban változatlanok: minőség iránti elkötelezettség, szakértelem és a megrendelő igényeihez, elvárásaihoz való igazodás.

Az elmúlt évtizedben a konyhabútorok megalkotásánál a stílus, formatervezés kiemelt szerep kapott: funkcionalitás, technológia találkozik az esztétikummal, eleganciával és a megjelenéssel.

A második generáció is a cégben dolgozik a mesterség szeretete, tisztelete apáról fiúra szállt:

Andrásék kisebbik fia, Jonatán külföldi tanulmányait befejezve – szintén faipari mérnökként – csatlakozott a családi vállalkozáshoz 2018-ban. Üzletkötőként és sales managerként kezdett, ahol folyamatosan belelátott a cég működésének mindennapjaiba, majd egyre nagyobb felelősséggel vett részt a cég vezetésében is.

Ma már édesapjával együtt dolgozva vezeti és fejleszti céget, a változatlanul teljes mértékben magyar tulajdonú, most már apáról-fiúra öröklődő vállalatban. 


Célunk változatlanul az, hogy személyre szabott tervezéssel, az egyéni igényeket szem előtt tartva egyedi konyhabútorokat készítsenek, melyek hosszú ideig fognak örömöt okozni minden konyhában eltöltött pillanatban. 

Hogyan készülnek a Cliff konyhabútorok?

Az egykori kisipari vállalkozás ma egy 2.000 m2-es nyugat-magyarországi üzemcsarnokkal rendelkezik Peresztegen, ahol a legújabb technológia mellett szakértő asztalos mesterek keze munkájával 21. századi gyártósoron készülnek a konyhabútorok. 

A folyamatos fejlesztések által rengeteg klasszikus, modern és vintage stílusú konyha között válogathatunk. A konyhabútorok tervezésekor arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű vasalatokat, pántokat, munkapultokat és a különböző konyhai gépgyártók magas minőségű termékeit használjuk. 

Tervezéskor figyelemmel kísérjük a legújabb trendeket és ehhez illesztjük a gyártási technológiánkat. A tervezés 3D-ben készül, a látványterveken már az elkészülés előtt be tudjuk mutatni, hogy milyen lesz a konyha.

A Cliff konyhabútorok gyártásánál a technológia és a kézi munka egyszerre van jelen a folyamatoknál. A konyhabútorok, frontok 100%-ban üzemünkben készülnek, egyedi marógépek CNC megmunkálóközpontok, automatizált felületkezelő rendszer segítik a bútorkészítési műveleteket.

A festés, lakkozás a festőműhelyben ma is hagyományos módszerrel – alapozás, csiszolás – és a legmodernebb lakkozási technológiával készül. Asztalosmesterek és hozzáértő, munkájukra igényes kollégák szerelik össze bútorainkat, hogy ez is a legnagyobb szakmai hozzáértéssel történjen, mert tudjuk, hogy minden apróság, minden részlet fontos.

 „Amikor 30 évvel ezelőtt megnyitottuk első konyhastúdiónkat és bútorgyártó vállalkozásunkat, nem gondoltuk, hogy ma ilyen konyhabútor választékot tudunk kínálni Önöknek! Büszkeséggel tölt el a mögöttünk álló néhány évtized és állunk elébe a jövő kihívásainak, de a legnagyobb öröm, hogy láthatjuk bútorainkat országszerte az Önök otthonában!”