Az időtlen Provence

Sokszor keresnek meg bennünket, hogy valami új és egyedi konyhafrontot alkossunk. Ez itt sem volt másképp, a legújabb vintage konyhabútorunkkal kapcsolatban.

Az először a 2022-es Konyhakiállításon debütáló Provence konyhabútorunk egy olyan érzetet, stílusvilágot hoz el számunkra mely sokak számára jelenti azt az életérzést, amire igazán vágynak. Az önmagában egyszerű és könnyed megjelenésű ajtófrontot először 2021-ben készítettük el egy külföldi ügyfelünknek. Az igényeit felmérve indítottuk útjára a formatervezését; melynek eredménye egy arányos, szép megjelenésű ajtófront típus lett. Látva ügyfelünk elégedettségét rögtön a folytatáson kezdtünk el gondolkodni, amelyhez a 2022-es Konyhakiállítás épp jókor jött.

A cél az volt, hogy valami merőben újat mutathassunk; ezen elvek mentén került tervezésre és kialakításra a képeken látható konyhabútor. A frontunkat keretes szerkezetbe helyeztük; ezáltal növelve a bútor nemességét és különlegességét. A festett TOP-lakkos frontfelületnek világos szürke színárnyalatot választottunk, amely tökéletesen illeszkedik a magasfényű Helena Dekton pulthoz, de a teljes összképhez a tölgyfahatású felületek és az aranyozott fogantyúk elengedhetetlenek voltak.

Tudta?
A TOP-lakkos felület növeli a festék tapadási és keménységi értékét, ezáltal sokkal ellenállóbb a külső behatásokkal szemben.

A konyhabútort több extrával is felszereltük, mint a bemart LED világítás, különböző magas minőségű vasalatok és az alábbi képen látható furnérozott kamrabelső.

A Konyhakiállítás látogatóitól nagyon sok elismerést kaptunk a konyhabútorral kapcsolatban, sőt azóta egyre többen választják otthonukba ezt a remekművet.

Széchényi logó