cliff konyhak - konyhabútor

Az időtlen Provence

Sokszor keresnek meg bennünket, hogy valami új és egyedi konyhafrontot alkossunk. Ez itt sem volt másképp, a legújabb vintage konyhabútorunkkal kapcsolatban.

Az először a 2022-es Konyhakiállításon debütáló Provence konyhabútorunk egy olyan érzetet, stílusvilágot hoz el számunkra mely sokak számára jelenti azt az életérzést, amire igazán vágynak. Az önmagában egyszerű és könnyed megjelenésű ajtófrontot először 2021-ben készítettük el egy külföldi ügyfelünknek. Az igényeit felmérve indítottuk útjára a formatervezését; melynek eredménye egy arányos, szép megjelenésű ajtófront típus lett. Látva ügyfelünk elégedettségét rögtön a folytatáson kezdtünk el gondolkodni, amelyhez a 2022-es Konyhakiállítás épp jókor jött.

A cél az volt, hogy valami merőben újat mutathassunk; ezen elvek mentén került tervezésre és kialakításra a képeken látható konyhabútor. A frontunkat keretes szerkezetbe helyeztük; ezáltal növelve a bútor nemességét és különlegességét. A festett TOP-lakkos frontfelületnek világos szürke színárnyalatot választottunk, amely tökéletesen illeszkedik a magasfényű Helena Dekton pulthoz, de a teljes összképhez a tölgyfahatású felületek és az aranyozott fogantyúk elengedhetetlenek voltak.

Tudta?
A TOP-lakkos felület növeli a festék tapadási és keménységi értékét, ezáltal sokkal ellenállóbb a külső behatásokkal szemben.

A konyhabútort több extrával is felszereltük, mint a bemart LED világítás, különböző magas minőségű vasalatok és az alábbi képen látható furnérozott kamrabelső.

A Konyhakiállítás látogatóitól nagyon sok elismerést kaptunk a konyhabútorral kapcsolatban, sőt azóta egyre többen választják otthonukba ezt a remekművet.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA