A még nem látott Cornerstone

Ritkán látunk ilyen összeszedett, szép, kiegyensúlyozott konyhabútor tervezetet, mint amit ennél a konyhabútornál láthattunk. Az ügyfél belsőépítésze keresett meg bennünket, hogy szükségük lenne egy igen szép modern-vintage hangulatú Cornerstone konyhabútorra.

A tervezés fázisában viszonylag gyorsan került kiválasztásra a merész színösszeállítás. A konyhabútor minden felülete ugyanis szürke, ami önmagában is elegáns és kiegyensúlyozott. A barna fa padlóval és kiegészítőkkel viszont ellensúlyozásra kerül a szürke egyhangúság és nemesen kiemeli a konyhabútor vonalait.

Tudta?
A Cornerstone konyhabútor 2021-ben az 5 legkedveltebb vintage konyhabútoraink egyike volt.

Mindezt megfejeli a fogantyúk sötét árnyalata, ami kontrasztos hatást keltve teszi izgalmassá az összképet. A kő munkapult és a minőségi gyártmányú konyhagépek pedig mindezt felettébb praktikussá emelik.

A tervezést és a gyártást követően a konyhabútor Debrecen mellett került beszerelésre. Az ügyfél elégedettségét mi sem fejezhette volna ki jobban, mintsem, hogy egy év használata után készséggel járult hozzá konyhabútora lefotózásához.

Széchényi logó