cliff konyhak - konyhabútor

A még nem látott Cornerstone

Ritkán látunk ilyen összeszedett, szép, kiegyensúlyozott konyhabútor tervezetet, mint amit ennél a konyhabútornál láthattunk. Az ügyfél belsőépítésze keresett meg bennünket, hogy szükségük lenne egy igen szép modern-vintage hangulatú Cornerstone konyhabútorra.

A tervezés fázisában viszonylag gyorsan került kiválasztásra a merész színösszeállítás. A konyhabútor minden felülete ugyanis szürke, ami önmagában is elegáns és kiegyensúlyozott. A barna fa padlóval és kiegészítőkkel viszont ellensúlyozásra kerül a szürke egyhangúság és nemesen kiemeli a konyhabútor vonalait.

Tudta?
A Cornerstone konyhabútor 2021-ben az 5 legkedveltebb vintage konyhabútoraink egyike volt.

Mindezt megfejeli a fogantyúk sötét árnyalata, ami kontrasztos hatást keltve teszi izgalmassá az összképet. A kő munkapult és a minőségi gyártmányú konyhagépek pedig mindezt felettébb praktikussá emelik.

A tervezést és a gyártást követően a konyhabútor Debrecen mellett került beszerelésre. Az ügyfél elégedettségét mi sem fejezhette volna ki jobban, mintsem, hogy egy év használata után készséggel járult hozzá konyhabútora lefotózásához.

Hasznos volt? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Facebook
LinkedIn
Pinterest
Email
Skype
WhatsApp

Vegye kezébe az irányítást és 

Valósítsa meg az álmát

Széchényi logó
Scroll to Top

Mintabútor Megvásárlása

Shalem konyhabútor

Konyhabútor listaára:

2.890.141 Ft + ÁFA
Kedvezmény mértéke:

-1.184.958 + ÁFA


Konyhabútor kedvezményes ára:

1.705.183 Ft + ÁFA